Csak hogy ne érhessen a vád, miszerint csakis bonyolultakat főzök, tessék:
Vegyél túrót, felőlem nem kell soványnak lennie (szerintem nálunk tökre egyféle zsírszázalékkal van az összes, de nem vizsgáltam még részletesen a kérdést; viszont én tejből is a minél zsírosabbat választom).
A délelőtti mélyhűtő-átrendezésből (az eddigi 400 l-es helyett átszokunk a 210-es, ámde FIÓKOS vertióra, juhúúú) kifolyólag tudod, hogy többek közt málnád, őszibarackod és szilvád. Az őszibarackot nem tudod kirobbantani elgendően kis darabokba, úgyhogy teszel a túrós tálba jó sok málnád, 2-3 szilvát, meg a felfedezett meggyből is szórsz bele.
Most jó volt így, kiéhezett időszakban lehet kényeztetni mézzel. (fahéjjal. mazsolával, leheletnyi rummal. Zab-, árpa-, bigyópelyhekkel gazdagítva. Kuszkusszal.)
Mohó vagy, ezért berakod a mikróba, de csak olvasztásra. Igazából annyi idő alatt elkészül, amíg a foltragacs megszárad.
De persze csak akkor látsz neki, amikor a bicódat már menetkészre javítottad. Röpke 2óra alatt.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése